Over PLAFOMETAL

Als toonaangevend bedrijf op de markt van metalen plafonds helpt PLAFOMETAL u bij het bedenken, ontwerpen en concretiseren van uw meest creatieve architectuurprojecten.

 

Sinds meer dan 40 jaar bewerkt ons team metaal en gebruikt het de natuurlijke eigenschappen van het materiaal om u soepele en sterke, decoratieve en performante metalen plafondoplossingen te bieden.

Onze producten worden ontworpen in Frankrijk in 3 fabrieken: Monthermé (Ardennes), Ludres (Meurthe-et-Moselle) en Décines (Auvergne Rhône-Alpes), door een team specialisten dat de specifieke problematieken van elke levensfase van uw gebouw heeft bekeken. Onze materialen worden vervaardigd uit staal of gerecycled aluminium en worden voorzien van een bescherming om hun eigenschappen te behouden en de duurzaamheid van uw constructies te verzekeren zonder specifiek onderhoud, en ze kunnen netjes worden ontmanteld en gerecycled.

We stellen u een breed gamma akoestische en decoratieve plafonds voor die u naar behoefte kunt moduleren: cassettes, scharnierende, zelfdragende, verwarmende /koelende platen… hoofdzakelijk bedacht voor niet-residentiële ruimtes: kantoren, ziekenhuizen, stations, winkelcentra, scholen…
Een studiebureau staat tevens tot uw beschikking om u bij uw project te begeleiden, en samen met u innoverende, functionele en aangepaste oplossingen voor uw ruimtes te ontwikkelen.
U kunt uw unieke systeem ophangplafond op maat creëren waarbij akoestische prestaties, design en duurzaamheid worden gecombineerd.