Over PLAFOMETAL

Als Franse fabrikant van akoestische metalen plafonds en wandpanelen met meer dan 40 jaar ervaring op de teller, begeleidt Plafometal u bij uw projecten om uw meest creatieve architecturale ideeën tot leven te brengen.

 

Sinds meer dan 40 jaar bewerkt ons team metaal en gebruikt het de natuurlijke eigenschappen van het materiaal om u soepele en sterke, decoratieve en performante metalen plafondoplossingen te bieden.

Onze producten worden ontworpen in Frankrijk, door een team specialisten dat de specifieke problematieken van elke levensfase van uw gebouw heeft bekeken. Onze materialen worden vervaardigd uit staal of gerecycled aluminium en worden voorzien van een bescherming om hun eigenschappen te behouden en de duurzaamheid van uw constructies te verzekeren zonder specifiek onderhoud, en ze kunnen netjes worden ontmanteld en gerecycled.

We stellen u een breed gamma akoestische en decoratieve plafonds voor die u naar behoefte kunt moduleren: cassettes, scharnierende, zelfdragende, verwarmende /koelende platen… hoofdzakelijk bedacht voor niet-residentiële ruimtes: kantoren, ziekenhuizen, stations, winkelcentra, scholen…
Een studiebureau staat tevens tot uw beschikking om u bij uw project te begeleiden, en samen met u innoverende, functionele en aangepaste oplossingen voor uw ruimtes te ontwikkelen.
U kunt uw unieke systeem ophangplafond op maat creëren waarbij akoestische prestaties, design en duurzaamheid worden gecombineerd.

UW PROJECTEN, ONZE OPLOSSINGEN

Op deze pagina’s nodigen wij u uit om onze akoestische en esthetische oplossingen te ontdekken die erop gericht zijn het comfort en het welzijn van iedereen te garanderen. Dit boekje is bedoeld als bron van inspiratie en informatie. Ontdek de voordelen van metaal, de knowhow van onze teams en onze dagelijkse ondersteuning van uw plafond- en wandpanelenprojecten. Laten we samen het metaal sublimeren om uw architecturale universum op duurzame wijze een eigen karakter te verlenen.